torstai 7. marraskuuta 2019




Ole luja ja rohkea! Herra Jeesus itse on kanssasi


Minä ajattelen nyt Päivi Räsästä kun Päiviä alettiin tutkia oikein poliisi voimin onko hän syyllistynyt
kun hän toi kantansa pride marssiin ja ev.Lut kirkon osallistumisen tukemisen pride marssiin. 
Tulee mieleeni,onko tämä uskovien vainoamista josta Jeesus varoitti.

Jumala loi miehen ja naisen Matt 19:4  Jumala on tarkoittanut miehen ja naisen avioliittooon.

Olen ajatellut mihin suomi on menossa koska se ei enää kunnioita Raamattua Jumalan sanana
Room 1:18  
 , nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.


Olen huomannut myös erään ilmiön suomessa ja suomalaisten käytöksessä,erilaisuutta ei hyväksytä,
tarkoitan jos ihminen on erilainen esimerkiksi hän on pituudeltaan lyhyt, lihava tai on joku ruumiinvamma,niin häntä tuijotetaan,naureskellaan.
Mutta pilkkaajat eivät ajattele sitä miten se sattuu siihen ihmiseen kun hän on erilainen,ei hän voi sille itse mitään. Mutta vaikka ihminen on erilainen,niin hän hoitaa omat asiansa,taloutensa,
hoitaa kotiansa, osaa laittaa ruuat, leipoa, siivota ja on älykäs ihminen.

Ihminen voi olla pituudeltaan lyhyt esimerkiksi vaikka hänellä on kilpirauhasen vajaatoiminta
ja se voi vaikuttaa pituuteen.




 Ole luja ja rohkea! Herra Jeesus itse on kanssasi





 

6 kommenttia:

  1. Kopioin tämän kommenttini toisesta blogista jonne sen kirjoitin tänään.

    Ajatellaanpa toisin päin, mikä armo on että kristuksen tähden joudumme kärsimään, ja mikä siunaus siihen sisältyy, monin verroin päivi saa iloa ja kiitollisuutta siitä että Jumala on sallinut tämän, miten monille sadoille tai tuhansille päivi on saanut kertoa Jumalan armosta ja rakkaudesta ja Jeesuksen sovitustyöstä juuri tämän julki tulleen asian vuoksi,ja viisaitten suut on tukittu Jumalan sanalla, päiville se on myös koetus,ja hän kestää sen, koska Jumala on sallinut pahan palvella hänen tarkoitus periään, ehkä joku tulee uskoon tuon prosessin ansiosta.
    Kun lukee evankeliumia ja apostoleja miten paljon opetuslapset kärsi Jeesuksen nimen tähden, Johanneskin oli vankilassa,niin Jeesus sanoi vain että;"autuas se joka ei loukkaannu minuun.." entä apostoleista paavali, hän ylisti Jumalaa kaikista kärsimyksistä huolimatta..."ei ole palvelija Herraansa suurempi...jokaisen usko koetellaan.Päivi on nyt jo voittajien puolella.
    Tuohon toiseen kommentoin vielä, uskovat ihmiset ei ajattele toisista ihmisistä loukkaavasti tai halveksien, jos niin olisi voi miettiä sitä että onko tuon uskovan ihmisen kohdalla asiat kunnossa Jumalan kanssa.

    VastaaPoista
  2. On tosiaan sellaista aikaa nyt, ettei olisi vielä joitakin vuosia sitten osannut kuvitellakaan.
    Mitä kirjoitit ihmisten suhtautumisesta erilaisuuteen, niin monesti on varmaan ihan niinkin, ettei ihmiset vain tule ajatelleeksi toisten kannalta asiaa. On tietysti sitten ihan tarkoituksellista pahantahtoisuuttakin. Tuosta tuijottelusta tulee mieleen, että erilaisen ihmisen nähdessä, on ehkä vaikea pitää silmät poissa hänestä. Kun osaisi itse suhtautua oikealla tavalla, ei tuijottaa, mutta ei jättää huomiottakaan ihmistä.
    Hyvää perjantaita ja koko viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä maailma on muuttunut paljon muutamassa vuodessa ja huonompaan suuntaan.
      Tarkoitin kirjoituksellani yleisesti suvaitsemattomuutta ettei tahdota ymmärtää että on erilaisia ihmisiä ja kyllä siinä kiusaantuu jos aletaan tuijottamaan jos ihminen on erilainen kuin muut.
      Hyvää viikonloppua sinulle:)

      Poista
  3. Tuntuu, että maailma menee vain pahemmaksi koko ajan, mutta senhän me tiedämmekin. Pidetään kuitenkin Herran sana lippuna! Siunausta päivääsi ja viikonloppuusi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maailma menee huonompaan suuntaan ja se on muuttunut muutamassa vuodessa.
      Pidetään Herran lippua ja ei anneta periksi.
      Kiitos ja siunattua viikonloppua sinulle Sesse.

      Poista
  4. Olen samaa meltä Pike että Päivi saa olla Jumalan käytössä
    ja saa todistaa Jeesuksesta. Minä ihailen Päiviä siinä että hän uskaltaa tuoda rohkeasti mielipiteensä asioista jotka sotii Jumalan sanaa vastaan.

    VastaaPoista