keskiviikko 23. lokakuuta 2019


4 kommenttia:

  1. Mietin tuota että mitä minä pelkään esim. nyt, vaikka ei tarvitse pelätä, niin kun me olemme kuitenkin ihmisiä, niin meissä on se vanha minä vielä, emmekä pysty olemaan pelkäämättä joitakin asioita, itse henk.koht. pelkään lasteni ja lasten lasten puolesta, ajattelen niitä kolmea pientä koululaista jotka kulkevat pimeässä kouluun, kaupungeissa joissa on monenlaisia vaaroja, pelkään lasteni puolesta että jos heille sattuu jotain työmatkoilla, jos menetän jonkin lapsistani, jokainen äiti pelkää sitä, pelkään että sairastun vakavasti, sillä haluan elää, nähdä lasten lapseni kasvavan aikuisiksi.Tiedän että mitään ei tapahdu ilman Jumalan sallimaa, mutta emme voi sillä varjeltua että olemme uskovia, meillekkin voi tapahtua ihan samnlaista kuin ei uskoville, joka päivälle on tietysti sana Älkää peljätkö, tuohon sanaan voi luottaa, että Jumala antaa myös voiman,jos hän jotain sallii, mutta ei siitä mihinkään pääse,hiipii se pelko kuitenkin tähän kuolevaiseen olemukseen,pelko on osana meidän elämää silti, ei ole helppoa sanoa että älä pelkää, pelkäsin hirveesti sitä kun molemmat tyttäreni olivat 2 viikkoa Etelä-Ameriikassa Amatzonin viidakossa, onneksi he ei kertoneet silloin mitkä vaarat heitä kohtasi siellä, silloin paljon rukoiltiin, ja Jumala varjeli heidät siellä.
    ok. minä kirjoitan pitkiä,en ihan muutamalla sanalla voi tuota kommentoida.
    Hyvää loppu viikkoa ja siunausta jokaiselle päivälle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tuosta sanasta! Liian helposti pelkään, vaikka Jeesuksen kanssa ei tarvitsisi pelätä, kun Hän on luvannut pitää huolen.. "hamaan harmaantumiseenne asti minä olen sama, minä nostan, kannan ja pelastan"...meniköhän se näin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sesse,minäkin pelkään helposti ja olen arka ihminen monissa asioissa.
      Jeesuksen kannsa ei tarvitse pelätä,Hän pitää huolen omistaan.
      Kirjoittamasi Raamattulause on tuttu ja rohkaiseva.

      Poista
  3. Pike,minä pelkään helposti ja tarvitsen Jeesusta ja Hän on minun kanssani ja olen saanut kokea momta kertaa että pelottavat tilanteet ovat selvinneet ja kaikki on ollut lopulta hyvin. Siunausta sinulle!

    VastaaPoista